Jag som äger och driver Chokladverksta´n heter Christina Lööv. Jag började som konditorlärling 1991. Sedan 1998 har jag fördjupat mig i ämnet choklad och chokladtillverkning, vilket har blivit något av en passion för mig. Om denna gudomliga råvara och dess produkter hoppas jag kunna sprida inspiration, kunskap och smakglädje.

2002 startade jag mitt eget företag som fick heta Chokladverkstan.

Min verkstad befinner sig i en inredd ladugård på vår egen gård. Där har jag ett kök där jag i huvudsak tillverkar chokladpraliner, chokladprodukter och mandelmassa.

 

Jag har utökat min verksamhet genom att inreda ett stall på gården som används till chokladprovningar och konferenser. Perfekt för dagkonferenser och grupparrangemang i en lantlig och trevlig tillverkningsmiljö.

Jag jobbar med ekologiska råvaror och rättvist arbetad choklad. Kaffet, som är ekologiskt och rättvisemärkt, kommer från Gårdsrosteriet i Huskvarna.

Jag gör det bästa jag kan för att ta ansvar och stödja arbetet mot orättvisa inom chokladbranschen och att värna om naturen.

Vill du fördjupa dig i min yrkesväg fram till idag kan du läsa mer här >>