All tillverkning är ett gediget hantverk. Jag tillverkar chokladpraliner för hand av kvalitetschokladen Felchin som tillverkas i Schweiz. För mig är det viktigt att använda äkta råvaror som bl.a. grädde smör, nötter, mandlar. Även smaksättningarna är naturliga använder inga essenser eller tillsatser.
Hållbarheten för chokladpraliner är ca 6 – 8 veckor vid en förvarningstemperatur på 16 c.
Boka din egen pralintillverkning
Tillverka dina egna praliner och ta med dig i en vacker presentkartong. Du får med dig 2 olika sorter praliner, 10 st av varje, alltså får du totalt 20 praliner med dig hem!
Vi tillverkar praliner med 2 olika tekniker där en tryffel är fastare och en mjukare.
Du kan välja mellan följande smaker med den fastare tryffeln: hallon, cointreau, mint, chili och mörk tryffel.
Den mjukare tryffel finns i följande smaker: passion, päroncognac, baileys och svarta vinbär.
Observera att vi endast använder rättvist arbetad och ekologisk choklad! Mer information och certifikat här >>
Ca 2,5 tim
Antal | Pris/pers |
4 personer | 1250:- |
5 personer | 1025:- |
6 personer | 875:- |
7 personer | 775:- |
8 personer | 725:- |
9 personer | 685:- |
10 personer | 650:- |
11 personer | 625:- |
12 personer | 605:- |
13-18 personer | 595:- |
EV. TILLÄGG | |
Ostfralla (chokladverkstans bröd ), kaffe/te, chokladdryck, hallon/chokladmarmelad och en chokladpralin. | 120:- |
Priserna inkluderar moms.
CHOKLADTILLVERKNING LYX
Alla deltagare får prova på alla steg i tillverkningen så som koka tryffel, temperera chokladen, gjuta skal, fylla och färdigställa pralinerna. Även recept och arbetsbeskrivning ingår.
Antal | Pris/pers |
5 personer | 1450:- |
6 personer | 1150:- |
7 personer | 1000:- |
8 personer | 900:- |
EV. TILLÄGG | |
Ostfralla (chokladverkstans bröd ), kaffe/te, chokladdryck, hallon/chokladmarmelad och en chokladpralin. | 120:- |